ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-12-01

АІС пропонує авто на газу в лізинг для роботи в таксі від 6 000 грн на місяць!

Зайнятися бізнесом у сфері автоперевезень можна легко, взявши для роботи авто в лізинг. Таким чином, можна користуватися машиною та отримувати дохід з перевезення пасажирів, поступово викуповуючи її у комфортному для себе режимі. Так, у торговельно-сервісній мережі АІС можна купити Hyundai Sonata та Kia К5 (Optima) на газу з пробігом у лізинг для роботи в таксі. Платіж на місяць становитиме всього від 6 000 грн на місяць!* Пропоновані авто обладнані газовими двигунами, 2,0 LPi 5 покоління, встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі в Кореї. Ціни стартують від 266 000 грн.**

Всі пропоновані авто обладнані: коробкою автомат, кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, підігрівом сидінь, датчиками паркування, керуванням мультимедіа на кермі, литими дисками шкіряним салоном, склопідйомниками, електропакетом, електролегулюванням зеркал моніторами та камерами заднього виду.

У мережі АІС, придбати авто з пробігом у лізинг можна без довідки про доходи та маючи будь-яку кредитну історію, а всі витрати (спеціалізоване ОСАЦВ під таксі, оформлення та реєстрацію) сплатить лізингова компанія.

Варто зазначити, що лізинг транспортного засобу (оренда з правом викупу) – відмінна альтернатива купівлі в кредит. Це оптимальне фінансове рішення для тих, хто цінує час, сили та вміє рахувати гроші!

Переваги покупки б/в авто в лізинг:

-- Можливість купити більш дорогу машину. Часто нові авто істотно втрачають у вартості лише перші кілька років, а потім довго зберігають свою вартість.

-- Простий та швидкий обмін. При бажанні колишню машину можна повернути компанії і оформити в лізинг авто іншої марки (або новішої моделі).

-- Автомобіль завжди реєструється на лізингову компанію, а це означає, що авто не бере участі у розподілі майна, не може виступати предметом для накладення арештів та обтяжень у судових спорах.

-- У разі ДТП лізингова компанія підключається до врегулювання подій, зростають шанси отримати відшкодування від страхової компанії, якщо авто застраховано за КАСКО.

-- Отримати погодження від лізингової компанії значно простіше та швидше, ніж оформити кредит чи розстрочку у банку.

АІС пропонує максимум переваг для Клієнтів:

-- Можливість придбати авто у Кредит.***

-- Можливість вигідно продати свій автомобіль за програмою Трейд-Ін та того ж дня виїхати додому на щойно придбаному авто з Кореї чи США.

-- Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги Трейд-Ін та автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується як перший внесок за автомобіль, що купується.

-- Покупці юридичні особи одержують повне відшкодування ПДВ.

-- Кожен Клієнт отримає безкоштовний страховий сертифікат від поломок на двигун та коробку передач на 100 календарних днів, сума відповідальності – 85 000 гривень.****

-- АІС закуповує авто з пробігом лише у офіційних представників заводів-виробників.

-- Пропоновані для покупки авто з Кореї мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить майбутнім власникам їхнє подальше сервісне обслуговування.

-- Склад автомобілів один із найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць.

-- Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Загальний склад один із найбільших в Україні та налічує понад 200 автомобілів з пробігом.

Всі автомобілі доступні для перегляду та тест-драйву у торгових центрах АІС у містах: Київ, Запоріжжя, Миколаїв, Суми, Харків, Чернігів та Черкаси.

Дізнатися докладніше про запропоновані автомобілі та умови їх придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті autotrade.com.ua.

* Вказано суму мінімального першого внеску при купівлі Hyundai Sonata 2013 р.в. (двигун-2.0 газ, АКПП, пробіг - 195 000 км) вартістю 246 000 грн. за умови першого внеску 60% та терміну лізингу 36 місяців, разова комісія банку – 2,5% від суми лізингу (включається у суму лізингу)/* рахунок коштів Позичальника). Послуги фінансового лізингу надає ТОВ "МОТОР ФАЙНАНС", Ліцензія №1467, видана Нацкомфінпослуг 22.06.2020р.

** Вказано ціни за одиницю товару станом на 29 листопада 2021р.! Ціна може змінюватись в залежності від зміни обмінного курсу закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатись до продавця.

*** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерів умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «УСО». Не більше 15 000 км пробігу.