ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-12-22

Купити авто з пробігом можна «без грошей»! АІС пропонує поєднати trade-in та автокредит.

У торговельно-сервісній мережі АІС, поєднавши послуги автокредит та trade-in, можна придбати авто з пробігом без початкових грошових вкладень. Так, скориставшись послугою trade-in, в мережі АІС можна продати свій старий уживаний автомобіль, а сума його викупу автоматично зарахується як перший внесок за покупку будь-якого вподобаного авто з пробігом, в кредит.

Так, на обмін Клієнтам, у мережі АІС пропонуються:

--  авто пригнані з Кореї з газовими двигунами LPi 5 покоління встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі в Кореї – Kia К5 (Optima) та Hyundai Sonata;

--  економічні дизельні позашляховики з Кореї – Hyundai IX35/Tucson, Hyundai Santa FE, Kia Sportage.

--  авто пригнані з США - Honda CR-V и Ford Focus;

--  широкий вибір офіційних авто викуплених в Україні – SEAT Leon, Renault Logan, Ford Fiesta, SsangYong KorandoToyota PriusToyota HighLander, Skoda SuperbFord Mondeo, Subaru Forester та ін.

Загальний склад один з найбільших в Україні та налічує понад 200 автомобілів з пробігом.

Основні переваги автовикупу та обміну автомобіля в АІС:

--  безкоштовна та справедлива оцінка ринкової вартості авто;

--  виплата 100% вартості за викуплений автомобіль на місці;

--  продати, купити чи обміняти автомобілі з пробігом можна протягом 1-го дня;

--  оформлення всіх документів та оперативне усунення всіх непередбачених проблем;

--  клієнт не ризикує бути ошуканим непорядним покупцем або перекупником з авторинку.

Варто зазначити, що авто з пробігом, в мережі АІС, можна придбати в кредит без довідки про доходи, діють вигідні відсоткові ставки, фіксовані в гривні** – умови кредитування одні з найвигідніших на ринку. Клієнт може обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна дізнатись на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки з платежів та подати заявки на отримання кредиту. Купити авто з пробігом можна також і в лізинг. Покупці юридичних осіб отримують повне відшкодування ПДВ.

Також, варто зазначити, що при покупці авто з пробігом з Кореї в мережі АІС кожен клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на двигун та коробку передач на 100 календарних днів, сума відповідальності – 85 000 гривень. Так, Клієнт може бути впевнений у автомобілі, що купується, не менш ніж у новому, а у разі раптової несправності страхова компанія компенсує вартість ремонтних робіт.

Більше інформації про послуги та автомобілі з пробігом на сайті https://autotrade.com.ua/.

Додаткову інформацію можна отримати на інформаційній лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

*Під фразою «без грошей» мається на увазі покупка авто без початкових грошових вкладень, при поєднанні послуг «автокредит» та «trade-in».

**Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

***Страхові послуги надає страхова компанія СК ВУСО. Не більше 15 000 км пробігу.