ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2020-12-11

Кросовер Hyundai Santa Fe можна купити в кредит від 94 грн в день!

У торгово-сервісній мережі АІС можна придбати повнорозмірний кросовер Hyundai Santa Fe з пробігом імпортований з Кореї в кредит від 94 грн в день! До покупки пропонуються авто 2010 року випуску з пробігом від 160-190 тис. км, коробкою автомат та потужним економічним 2.0-літровим дизельним двигуном. Пропоновані автомобілі в хорошому стані, розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торговельних центрах АІС по всій Україні. Ціни стартують від 368 900 грн. *

Hyundai Santa Fe - надійний, економічний та універсальний кросовер. Автомобіль відрізняється високим рівнем безпеки - має енергопоглинаючий кузов з високоміцної сталі, подушки безпеки, систему стабілізації ESP, ABS, шкіряний салон, литі диски, протитуманні фари, кондиціонер, повний електропакет, в деяких комплектаціях - панорамний люк, автомобіль доступний в 7-місцевому виконанні . Модель доступна як з переднім, так і з повним приводом.

Відзначимо, що Santa Fe 2-го покоління отримав нагороду «Top Safety Pick» та свого часу отримав максимальні 5 зірок безпеки за рейтингом NHTSA. Також, автомобіль був визнаний організацією Euro NCAP найбезпечнішим кросовером.

Відрізняється Santa Fe і хорошою комплектацією, навіть в базовому виконанні. Керованість у Santa Fe також на рівні. При різких маневрах, незважаючи на значні крени кузова, автомобіль чітко слідує за рухами керма. Інтер'єр Hyundai Santa Fe не просто виглядає стильно, але також відрізняється високою функціональністю та якісними матеріалами обробки.

АІС закуповує автомобілі в Кореї тільки у офіційних постачальників (представники заводів-виробників, авто-аукціони).

Пропоновані авто доступні в кредит, лізинг, а також в трейд-ін. **

На автомобілі надається страхова гарантія на 3 місяці ***

Відзначимо, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість вибирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунок платежів по кредиту та подати заявку на отримання кредиту.

Покупці - юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Також, зараз в мережі АІС до покупки доступні і інші популярні моделі, імпортовані з Кореї та США: Kia Optima, Kia Picanto, Kia Rio, Kia Sportage, Hyundai Elantra, Hyundai Tucson/IX35 Hyundai Grandeur, Hyundai Sonata, Chevrolet Cruze, Volkswagen Jetta, Ford Focus, Ford Escape, Honda CR-V, Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5 та ін.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

* Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 09 грудня 2020р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи із зазначеної вартості автомобіля, першого внеску 50% та терміну кредитування 7 років, АТ «Ощадбанк», Ліцензія Національного банку України №148 від 05.10.2011 р.
*** Надається не у всіх містах. Послуги страхування надаються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії нац. комісії, яка здійснює держ. регулювання в сфері ринків фін. послуг.