ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-02-22

Купити Mazda з пробігом можна в кредит від 93 грн в день!

У Торгово-сервісній мережі АІС, можна придбати автомобілі бренду Mazda з пробігом імпортовані з США в кредит від 93 грн в день.** До покупки пропонуються автомобілі в хорошому стані, вже розмитнені та сертифіковані з бензиновим двигуном і коробкою автомат:

Mazda3 2014 року з пробігом 110 500 км, вартістю - 305 500 грн*

Mazda3 2015 року з пробігом 145 000 км, вартістю - 332 900 грн*

Mazda6 2014 року з пробігом, вартістю - 388 900 грн *

Mazda6 2016 року з пробігом, вартістю - 375 000 грн*

Mazda СХ-5 2013 року з пробігом, вартістю - 417 000 грн.*

Японські автомобілі бренду Mazda одні з найпопулярніших в світі. Вони завжди помітні на дорогах та відрізняються неперевершеними характеристиками. У виробництві використовуються якісні матеріали, перевірені запчастини, конструкція автомобіля чітко продумується, щоб поєднувати в собі надійність, продуктивність і економічність.

Мазда 3 - відрізняється яскравим, динамічним і оригінальним дизайном, якісною обробкою салону прекрасними ходовими характеристиками та підвищеною безпекою.

Мазда 6 - займає лідируючі позиції серед автомобілів цієї марки. Вона прекрасно показала себе при експлуатації в самих різних умовах, забезпечуючи високу надійність та довговічність. Крім того навіть в базовій комплектації вона наділена великою кількістю функцій, які у багатьох європейських автомобілях пропонуються як додаткові.

Мазда СХ-5 - надійний та сучасний кросовер, який бездоганно поєднує в собі красу, вишуканість та силу. Кросовер займає міцні позиції на автомобільному ринку. Японський виробник зробив ставку на економічність в поєднанні з високою потужністю і не прогадав. Кросовер є переможцем щорічної премії Автомобіль року в Японії 2012-2013 років.

Пропоновані до покупки автомобілі мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг та історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова.


Відзначимо, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість вибирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту та отримати рішення за 2 години.

Крім того, придбати авто з пробігом можна в лізинг та трейд-ін (обмін б/в авто клієнта на інший б/в авто).** Поєднавши покупку в кредит/лізинг програмі трейд-ін покупець отримує можливість придбати новий автомобіль без будь-яких початкових грошових вкладень!

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Також, зараз в мережі АІС до покупки доступні і інші популярні моделі, імпортовані з США: Chevrolet Cruze, Ford Focus, Ford Escape, Honda CR-V, Volkswagen Jetta та ін.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті  AIS Autotrade.

* Вказані мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 12 лютого 2021р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерах і умовах програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи із зазначеної вартості автомобіля, першого внеску 50% і терміну кредитування 7 років. Разова комісія банку становить 1,99%. Кредитує АТ «Ощадбанк», Ліцензія Національного банку України №148 від 05.10.2011 р.