ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-07-06

Купити б/в кросовер з Кореї можна в кредит маючи всього 32 700!

У Торгово-сервісній мережі АІС можна купити в кредит вже пригнаний, розмитнений та сертифікований кросовер з пробігом з Південної Кореї з першим внеском 10%* від вартості автомобіля. Так, наприклад, перший мінімальний внесок при покупці кросовера з пробігом в кредит, в залежності від обраної моделі складе:

Hyundai Santa FE - 2010 з пробігом 174 900 км, вартістю 327 000 грн**, перший внесок складе всього 32 700*;

Hyundai Tucson/IX35 - 2011 року з пробігом 168 390 км, вартістю 340 000 грн**, перший внесок складе всього 34 000 грн*;

Kia Sportage - 2016 року з пробігом 80 100 км, вартістю 490 000 грн **, перший внесок складе всього 49 000 грн*.

Відзначимо, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, авто можна придбати в кредит без довідки про доходи, діють вигідні % ставки річних фіксовані в гривні*. Можливий термін кредитування від 12 місяців до 7 років.

Клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту.

Усі пропоновані до покупки автомобілі обладнані надійними та економічними дизельними двигунами, об'ємом 2.0 та коробкою автомат. В незалежності від обраної моделі, авто обладнані системами ABS та ESP, іммобілайзером, подушками безпеки, підсилювачем керма, сигналізацією, центральним замком, бортовим комп'ютером, кондиціонером, підігрівом дзеркал, електросклопідйомниками, електропакетом.

Всі авто доступні для тест-драйву та технічного огляду / діагностики на незалежному СТО.

Варто відзначити, що корейські кросовери оптимально поєднують в собі потужність та економічність, відрізняються відмінною якістю збірки комфортом, сучасним дизайном і відповідають європейським стандартам.

Серед основних переваг придбання авто з пробігом з Кореї в мережі АІС варто виділити:

- Можливість придбати авто в лізинг ***.

- Можливість вигідно продати свій старий автомобіль і в той же день поїхати додому на тільки що придбаному авто з пробігом з Кореї, скориставшись програмою Трейд-Ін.

- Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги трейд-ін та автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.

- Кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен ****.

- АІС закуповує авто з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані.

- Запропоновані до покупки авто мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

- Склад автомобілів один з найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць.

- Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови їх придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

* Більш детальну інформацію про умови програм кредитування уточнюйте у продавця. Разова комісія банку - 1,99% від суми кредиту (включається в суму кредиту) за рахунок коштів Позичальника). Кредитує АТ «КБ« ГЛОБУС ». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019р.

** Вказані мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 06 липня 2021р.! Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерів умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.