ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-11-25

У мережі АІС можна купити авто з пробігом з США в кредит, маючи всього 28 600 грн!*

Торгово-сервісна мережа АІС пропонує купити авто з пробігом імпортовані з США в кредит з мінімальним першим внеском 10% від вартості автомобіля. До покупки в кредит пропонуються стильні та надійні авто японських марок Honda та Mazda. А також легендарний американський автомобіль – Ford Focus.

Так, наприклад, при покупці:

--  Honda CR-V 2011 р.в. з пробігом 240 тис.км, вартістю - 299 500 грн**, перший мінімальний внесок становитиме всього 29 950 грн*;

--  Mazda 3 2015 р.в. з пробігом 145 тис.км, вартістю 299 500 грн**, перший мінімальний внесок становитиме лише 29 950 грн*;

--  Mazda 6 2014 р.в з пробігом 170 тис.км, вартістю 354 000 грн**, перший мінімальний внесок становитиме лише 35 400 грн*;

--  Ford Focus 2017 р.в. з пробігом 54 тис.км, вартістю 286 000 грн**, перший мінімальний внесок становитиме лише 28 600 грн*.

Зазначимо, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку клієнт може вибирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна дізнатися на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки з платежів, подати заявки на отримання кредиту та отримати рішення за 2 години.

Усі автомобілі в хорошому стані доступні для тест-драйву та технічного огляду/діагностики на незалежному СТО. Кожен автомобіль обладнаний: автоматичною коробкою передач, кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, керуванням мультимедіа на кермі, склопідйомниками, електропакетом тощо.

Автомобілі мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг та історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що ці автомобілі не є "утоплениками", не були в серйозних ДТП, у них не порушена геометрія кузова.

Також, в мережі АІС, можна купити авто з Південної Кореї: Kia К5 (Optima), Kia Sportage, Hyundai Tucson/IX35, Hyundai Santa FE, Hyundai Sonata.

АІС пропонує максимум переваг для Клієнтів:

--  Можливість придбати авто в Лізинг.***

--  Можливість вигідно продати свій автомобіль за програмою Трейд-Ін і того ж дня виїхати додому на щойно придбаному авто з Кореї чи США.

--  Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги Трейд-Ін та автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується як перший внесок за автомобіль, що купується.

--  Покупці юридичні особи одержують повне відшкодування ПДВ.

--  Кожен Клієнт при покупці авто з Кореї отримає безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності – 85 000 гривень.****

--  АІС закуповує авто з пробігом лише у офіційних представників заводів-виробників.

--  Пропоновані для покупки авто з Кореї мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить майбутнім власникам їхнє подальше сервісне обслуговування.

--  Склад автомобілів один з найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць.

--  Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Дізнатися докладніше про запропоновані автомобілі та умови їх придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті autotrade.com.ua.

* Вказано суму мінімального першого внеску при купівлі Ford Focus 2017 р.в. (двигун-2.0 бензин, АКПП, пробіг - 54 000 км) вартістю 286 000 грн. Річна відсоткова ставка 6,99%, термін кредитування до 12 місяців, разова комісія банку – 1,99% від суми кредиту (включається у суму кредиту)/* рахунок коштів Позичальника). Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія №240, видана НБУ 21.01.2019р. Обов'язково страхується громадянська відповідальність та КАСКО. Більш детальна інформація про всі кредитні програми за посиланням https://globusbank.com.ua/ru/avto-v-kredit-s-probegom.html

** Вказано ціни за одиницю товару станом на 24 листопада 2021р.! Ціна може змінюватись в залежності від зміни обмінного курсу закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатись до продавця.

*** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерів умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «УСО». Не більше 15 000 км пробігу.