ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2020-12-23

У мережі АІС можна придбати авто з пробігом з Кореї в кредит - від 56 грн в день!

Торгово-сервісна мережа АІС пропонує придбати б/в автомобілі, що імпортуються з Південної Кореї в кредит на акційних умовах:

- ставка річних у гривні від 7,99%; *

- платежі складуть всього від 56 грн/день; **

- перший внесок за все від 10%;

- термін кредитування до 7 років;

- кредитування проводиться в гривні без валютних застережень;

- немає ніяких разових або щомісячних комісій;

- немає обмежень по пробігу або роком випуску автомобіля;

- немає необхідності нотаріального оформлення договору.

До покупки в кредит доступний цілий ряд авто з Кореї таких брендів як: Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson/IX35; Hyundai Sonata, Hyundai Grandeur, Hyundai Elantra, Kia Optima (K5), Kia Rio, Kia Picanto, Kia Sportage. Пропоновані автомобілі 2010-2017 років випуску, як з бензиновими і дизельними двигунами, так і установкою ГБО. Всі автомобілі обладнані коробкою «автомат».

Нагадаємо, що в мережі АІС, також до покупки доступні і такі бренди та моделі авто з США як: Volkswagen Jetta, Volkswagen Tiguan, Honda CR-V, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5, Ford Focus, Ford Escape. Пропонуються автомобілі 2010-2017 років випуску з коробкою «автомат», мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг та історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова.

Загальний склад один з найбільших в Україні та налічує понад 150 автомобілів з пробігом.

Всі пропоновані автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спрощує для власників їх подальше сервісне обслуговування.

Відзначимо, що AIS AutoTrade закуповує автомобілі з пробігом, тільки у офіційних постачальників (корейські представники заводів-виробників, американські автоаукціони) в хорошому та відмінному стані.

Ще однією перевагою придбання автомобіля з пробігом в АІС являеться можливість покупки авто з пробігом в Лізинг *** та Трейд-ін (обмін б/в авто Клієнта на інший б/в авто).

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Всі автомобілі розмитнені та доступні для огляду і тест-драйву в торгових центрах АІС в містах: Київ, Запоріжжя, Житомир, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Суми, Харків, Чернігів, Черкаси.

Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія № 240, видана НБУ 21.01.2019р. Обов'язково страхується цивільна відповідальність і КАСКО за тарифом 5% (5,5% для Києва та Київської області).

Більше інформації про пропоновані автомобілі з пробігом на сайті https://autotrade.com.ua/.

Додаткову інформацію можна отримати за інформаційної лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

*Вказано розмір % ставки річних за умови першого внеску 60% та терміні кредитування 1 рік.
**Зазначена сума кредитного платежу в день, при покупці KIA Picanto 2014 р.в. (двигун-1.0 бензин, АКПП, пробіг - 128 000 км) вартістю 211 967 грн. при першому внеску 60% та терміні кредитування 7 років.
***Послуги лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.