ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2020-12-18

У мережі АІС нове надходження автомобілів з пробігом з Південної Кореї!

Торгово-сервісна мережа АІС отримала свіжу партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї. Всі автомобілі розмитнені, сертифіковані і вже доступні до покупки в торговельних центрах АІС по всій Україні. Серед нових надходжень:

-- Hyundai Santa Fe з дизельним двигуном – від 364 900 грн, кредит від 94 грн в день;

-- Hyundai Tucson/IX35 з дизельним двигателем – від 350 900 грн, кредит від 97 грн в день;

-- Hyundai Sonata с установкой ГБО - від 251 900 грн, кредит від 64 грн в день;

-- Hyundai Grandeur с установкой ГБО – від 280 900 грн, кредит від 72 грн в день;

-- Kia Optima (K5) с установкой ГБО – від 253 900 грн, кредит від 65 грн в день.

Загальний склад один з найбільших в Україні та налічує понад 150 автомобілів з пробігом.

Усі пропоновані до покупки автомобілі доступні для тест-драйву!

Відзначимо, що АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в гарному та відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Також, варто відзначити, що на відміну від інших країн, автомобілі з ГБО дуже популярні в Південній Кореї. Газове обладнання підбирається та адаптується безпосередньо заводами виробниками (KIA, Hyundai та ін.), Його встановлення та налаштування проводиться на конвеєрі. Таким чином, безвідмовна, надійна та довговічна робота такого ГБО, паливної системи та двигуна гарантована безпосередньо виробником.

З переваг придбання автомобіля з пробігом в АІС можна виділити можливість покупки в кредит, лізинг**, а також в трейд-ін.

Умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість вибирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах та подати заявки на отримання кредиту.

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, що до покупки в мережі АІС також доступні і інші бренди та моделі авто з Південної Кореї: Kia Rio, Kia Picanto, Kia Sportage, Hyundai Elantra.

Крім того до покупки доступні такі бренди і моделі авто з США як: Volkswagen Jetta, Volkswagen Tiguan, Honda CR-V, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5, Ford Focus, Ford Escape.

Більше інформації про пропоновані автомобілі з пробігом на сайті autotrade.com.ua. Додаткову інформацію можна отримати на інформаційній лінії 0 800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

* Зазначена мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 18 грудня 2020! Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи із зазначеної вартості автомобіля, першого внеску 50% і терміну кредитування 7 років, АТ «Ощадбанк», Ліцензія Національного банку України №148 від 05.10.2011.