ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2021-08-17

Мережа АІС імпортувала в Україну нову партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї!

Торгово-сервісна мережа АІС отримала нову партію з 56 автомобілів з пробігом з Південної Кореї. Автомобілі нової поставки вже розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торговельних центрах АІС по всій Україні. Серед «імпортних новинок» привезених в Україну:

--  HYUNDAI Sonata 2015-2016 р.в. з газовими двигунами встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі, з пробігом від 145 тис.км, вартість авто стартує від 272 000 грн.*

--  HYUNDAI Elantra 2015 р.в. з газовими двигунами встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі, з пробігом від 61 тис.км, вартість авто стартує від 354 000 грн. *

--  KIA Optima 2015-2016 р.в. з газовими двигунами встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі, з пробігом від 149 тис.км, вартість авто стартує від 283 300 грн. *

Всі авто доступні для тест-драйву та технічного огляду / діагностики на незалежному СТО.

Варто відзначити, що АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Кожен Клієнт АІС отримає безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен.** Так, Клієнт може бути впевнений в придбаному автомобілі з пробігом, не менше ніж в новому, а в разі раптової несправності страхова компанія компенсує вартість ремонтних робіт.

Також, варто відзначити, що на відміну від інших країн, автомобілі з ГБО дуже популярні в Південній Кореї. Газове обладнання підбирається та адаптується безпосередньо заводами виробниками (KIA, Hyundai та ін.), Його встановлення та налаштування проводиться на конвеєрі. Таким чином, безвідмовна, надійна та довговічна робота такого ГБО, паливної системи та двигуна гарантована безпосередньо виробником.

Придбати пропоновані авто можна вигідно в Кредит без першого внеску, застави та додаткових платежів! Так, можна не платити за ПОСЛУГИ НОТАРІУСА, за оформлення кредиту, за СТРАХУВАННЯ КАСКО і ЖИТТЯ. Купити в кредит можна абсолютно будь-яке авто без обмежень по пробігу та віку. ***

Клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту.

АІС пропонує до покупки в кредит авто з Кореї таких брендів і моделей як: Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson; Hyundai Sonata, Hyundai Elantra, Kia К5, Kia Sportage. Пропоновані автомобілі 2010-2017 років випуску, як з бензиновими і дизельними двигунами, так і газовими двигунами. Всі автомобілі обладнані коробкою «автомат».

Також до покупки доступний ряд авто, викуплені в Україні, таких популярних брендів і моделей як: Ravon R2, Daewoo, Geely, Nissan, Opel, Renault, Skoda, SsangYong, Suzuki, Toyota.

Крім того, до покупки доступні авто з США: Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Mazda 3, Mazda 6. Авто 2010-2015 років випуску з коробкою «автомат», мають документально підтверджений офіційними органами США: пробіг і історію сервісного обслуговування. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не були в серйозних ДТП і в них не порушена геометрія кузова.

АІС пропонує максимум переваг для Клієнтів:

- Можливість придбати авто в лізинг. ***

- Можливість вигідно продати свій старий автомобіль і в той же день виїхати додому на тільки що придбаному авто з пробігом з Кореї, скориставшись програмою Трейд-Ін.

- Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги трейд-ін і автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.

- Склад автомобілів один з найбільших в Україні і налічує понад 200 одиниць.

- Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови їх придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade.

* Зазначені мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 10 серпня 2021р.! Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерах умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.