ул. Павла Усенко, 8 Продаж авто: 095 283 94 02
2020-08-17

Chevrolet Cruze з пробігом можна придбати в кредит від 66 грн. в день з вигодою до 33 000 грн!

У торговельній мережі АІС стартував розпродаж Chevrolet Cruze з пробігом, ціни знижені до 33 000 грн. та стартують від 219 900 грн.* У разі придбання в кредит платіж в день складатиме всього від 66 грн. **

До покупки пропонуються автомобілі в відмінному та хорошому стані 2012-2014 років випуску з документально підтвердженим офіційними органами США пробігом від 109 тис. км. до 184 тис. км, 1.8-літровим бензиновим двигуном та коробкою автомат. Також, документально підтверджено, що дані автомобілі не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова. Автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торговельних центрах АІС по всій Україні.

Відзначимо, що Chevrolet Cruze одна з найбільш продаваних моделей Chevrolet в світі. З моменту створення було продано більше 3 млн. Авто в більш ніж в 118 країнах світу.

Chevrolet Cruze - відноситься до «сімейства» міських сімейних седанів. Він компактний, комфортний та економічний. Автомобіль відрізняється чудовим дизайном екстер'єру та салону, чудовими ходовими якостями, економічними двигунами, високою безпекою (рейтинг 5 зірок Euro NCAP), а також високою якістю збірки та обробки. Крім того, Сгuze - один з лідерів в класі по ширині, довжині та висоті салону, в якому з комфортом розмістяться п'ять дорослих осіб. Доповнює атрибути сімейного автомобіля досить просторий багажник.

АІС пропонує ексклюзивні переваги, які не пропонує жодна компанія:

1) Одні з найдоступніших цін серед автомобілів з аналогічною комплектацією та роком випуску!

2) Унікальну можливість придбання б/в авто в кредит з платежем від 84 грн. в день.** Пропонується цілий ряд кредитно-лізингових програм таких банків, як Кредобанк, Глобус, Ощадбанк, Приватбанк та ін. **

Умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах та подати заявки на отримання кредиту.

Також, серед переваг придбання автомобіля з пробігом в АІС, можна виділити можливість покупки в трейд-ін. Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

До покупки пропонуються інші бренди і моделі авто з Південної Кореї та США: Kia Picanto, Kia Rio, Kia Sportage, Hyundai Tucson / IX35, Hyundai Elantra, Hyundai Santa FE, Hyundai Sonata, Volkswagen Jetta, Volkswagen Tiguan, Honda CR-V, Mazda3 , Mazda6, Ford Focus, Ford Escape та ін.

Склад автомобілів обмежений! Всі автомобілі доступні для тест-драйву.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови придбання можна по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті www.autotrade.com.ua.

Нагадаємо, що в компанії AIS AutoTrade також доступна послуга купівлі б/в авто з США та Кореї під замовлення клієнта.

* Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 12 серпня 2020 року. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Ціни змінюються щодня в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця. Під вигодою розуміється максимальна різниця ціни між прайс-листом від 01.07.2020р. та 12.08.2020р.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються банками-партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи із зазначеної вартості автомобіля, першого внеску 50% та терміну кредитування 7 років.